Wellness & Spa


Serviciile sunt destinate doar pentru doamne si domnisoare.

Women only!

Masaj cu uleiuri calde din lumanari

Pret: 200 lei / 60 minute

iStock-912291434

Rasfat pentru simturi si suflet! O experienta unica, parfumata, extrem de placuta si relaxanta pentru corp si minte, hranitoare pentru piele, ideala in caz de oboseala fizica, stres, dureri si contracturi musculare.
Masaj tratament corporal cu gama de lux Spa Gerovital Equilibrum
Pret: 200 lei / 60 minute
Etape
1. Masaj cu crema gommage enzimatic
2. Masaj cu activator/fiola remodelare corporala
3. Masaj cu gel termoactiv
4. Masaj cu crema anticelulitica
Gomajul enzimatic beneficiaza de o tehnologie inovatoare de incapsulare a enzimelor, care devin active in momentul aplicarii pe piele. Ingrediente active: microcapsule hydro cu papaina (distruge impuritatile, toxinele, celulele moarte si curata in profunzime pielea) si Lipomoist 2036 (creste gradul de hidratare si fermitate a pielii).
Activatorul de remodelare corporala – fiola este un ser concentrat de remodelare corporala ce contine cafeina (stimuleaza microcirculatia, efecte antioxidante) si Escina (imbunatateste drenarea toxinelor, oxigeneaza tesuturile, reduce permeabilitatea capilara, tonifica peretii capilarelor si diminueaza depozitele adipoase).
Gelul termoactiv stimuleaza microcirculatia, indeparteaza excesul de fluide si toxine. Contine Phytotonine (tonic venos, conserva si restaureaza rezistenta si elasticitatea vaselor sanguine, elimina fluidul in exces), extract de iedera (combate edemele, antiinflamator pentru celulita, inhiba enzima hialuronizada care participa la refacerea componentelor din zona vasculara), Methyl Nicotinat (oxigeneaza zonele afectate de celulita, diminueaza depozitele adipoase)
Crema anticelulitica contine cafeina (stimuleaza microcirculatia, stimuleaza lipoliza), Nicotinamida (stimuleaza sinteza fibrelor de colagen si elastina, efect de tonifiere), Escina (utilizata in medicina pentru proprietatile anti-edematoase datorate efectului asupra permeabilitatii capilare si imbunatatirea microcirculatiei).
Durata masaj/ tratament: 60 minute.

Herbal  Massage Therapy

Pret: 200 lei / 60 minute

Royal-Thai-Herbal-Massage

Masajul cu saculeti calzi, aromatici din plante medicinale provine din medicina traditionala tailandeza si induce o stare de relaxare profunda. Imbina perfect efectele masajului de relaxare cu proprietatile fitoterapeutice ale plantelor. Combate încordarea, stresul accentuat şi oboseala, tonifiază pielea, efect de reîntinerire, stimulează circulaţia periferică, terminaţiile nervoase, circulaţia sanguină curăţând vasele de sânge, hrăneşte pielea, atenuează durerile reumatice. Indicat pentru persoanele foarte stresate, in caz de oboseala accentuata, cefalee, insomnie, dureri si crampe musculare.

Hot Stone Massage

Pret: 200 lei / 60 minute

hot_stone_massage

Masajul cu roci vulcanice incalzite este o veche terapie holistica de echilibrare energetica si de reducere a durerii, care isi are originile in India. Reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii. Indicat in caz de dureri musculare, tulburari ale circulatiei periferice, dureri articulare si reumatice, stres si oboseala accentuate, insomnie.