Masaj tonifiere bust


Serviciile sunt destinate doar pentru doamne si domnisoare.

Women only!

Indicat pentru persoanele cu sanii mici, sanii asimetrici, sanii lasati, sanii atrofiati dupa nastere

CONTRAINDICATII: noduli mamari, tumori la nivelul sanilor, dureri nediagnosticate la sâni, femei însărcinate sau care alapteaza, in timpul menstruatiei, boli de piele.

Datorita cupelor speciale cu care este prevazut, aparatul de tonifiere bazat pe vacuum ajuta la o cresterea a marimii sanilor, dar și la o imbunatatire a fermitatii lor, fără a fi supusi la riscurile unei operatii estetice. Rezultatul este unul natural si frumos, obtinut din cresterea tesutului mamar, net superior folosirii unui sutien push-up.

Cupele stimulează canalele galactofore şi creşte presiunea sanguină din vasele capilare. Prin absorbtia ritmata a celulelor de grasime din sani, masajul vacuumatic blând al acestui aparat creste cantitatea de sange care circula local, absoarbe grasime si lichid pentru a creste in volum si a ridica sanii, mentinandu-i umflati și fermi. Prin tratamente repetate, tesutul gras din sani poate absoarbe din ce in ce mai multi nutrienti si, odata cu cresterea circulatiei sangelui si circulatiei prin sistemul limfatic, sanii vor creste in volum. Secretul pentru marirea sanilor in mod natural o constituie consecventa. Respectati programele de marire a sanilor sau lifting sani si va veti bucura de sani mai mari, perfect tonifiati si fermi, intr-un timp scurt. Totodata, aparatul aduce beneficii importante pentru sanatatea sanilor prin drenajul limfatic realizat de acest aparat, întrucât stimuleaza circulatia sanguina și elimina toxinele la nivelul bustului.