Remodelare corporala


Serviciile sunt destinate doar pentru doamne si domnisoare.

Women only!

Va oferim diverse proceduri de remodelare corporala in functie de starea de sanatate, antecedente medicale, stadiul celulitei, precum si dimensiunea tesutului adipos: lipolaser, radiofrecventa, cavitatie, presoterapie /drenaj limfatic cu aparat, vacuum bipolar, impachetari calde, masaj de remodelare.

Cavitatia, denumita si liposuctia virtuala, reprezinta o alternativa nechirurgicala, nonvinvaziva si nedureroasa de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Concret, cavitatia determina dilatari si comprimari extrem de rapide ale celulelor grase si datorita acestor tensiuni mari se rupe membrana celulei, iar continutul ei (grasime, reziduri, colesterol, acizi grasi, toxine) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Prin urmare, celulele grase sunt distruse definitiv. Procedura este contraindicata in caz de tija sau dispozitiv metalic.

Pentru cele mai bune rezultate combinam la fiecare sedinta cavitatia cu radiofrecventa, aceasta schema fiind ideala pentru combaterea celulitei in toate stadiile si reducerea in volum a abdomenului.

Pret: 150 RON/sedinta de radiofrecventa + cavitatie (40′)

Abonament 10 sedinte – 1000 lei

cavitatie
Radiofrecventa hexapolara este printre cele mai revolutionare tehnologii in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa conduc o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor.  Se foloseste cu succes in remodelare, fiind ideala si pentru persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, piele flasca in zona coatelor si genunchilor, dupa slabire. Recomandata pentru intinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: aspect mat, piele flasca.

Pret: 150 RON/sedinta (40′)

Abonament 10 sedinte – 1000 lei

rf

Lipolaserul este un tratament neinvaziv de ultima generatie, cu rezultate spectaculoase. Se aplica pe zonele cu probleme si reduce, fara durere, tesutul adipos. Laserul este format din diode care emit unde de lumina (650nm) si distrug celulele de grasime, rupand membranele existente intre ele.

Pret: 150 lei / sedinta (40 minute / 2 zone)

Abonament 10 sedinte: 1000 lei

laserburta

Impachetari calde la termocuverta

Caldura degajată de termocuverta favorizeaza transpiratia, fiind eliminate toxinele din corp. Ajuta la scaderea in greutate, eliminarea retentiei de apa si reducerea celulitei. 

Pret: 100 RON/sedinta (40′)

Abonament 10 sedinte: 600 lei

termalblanket

Presoterapie/drenaj limfatic cu aparat format dintr-un costum care îmbracă picioarele, abdomenul si bratele. Costumul de drenaj are în interior mici compartimente independente, care se umflă cu aer în timpul drenajului și presează alternativ diferite părți ale corpului. Drenajul limfatic este nedureros și relaxant. Este recomandat in caz de retentie de apa, picioare umflate si grele, combate celulita, ajuta la slabire, relaxeaza picioarele. Atentie: persoanele  care are au suferit operatii de mastectomii, histerectomii cu evidare ganglionara, precum si edemul postoperator pe orice zona a corpului nu au voie sa faca drenaj limfatic cu aparatul, ci doar masaj limfatic manual.

Pret: 100 RON / sedinta (50′)

Abonament 10 sedinte: 600 lei

drenaj-limfatic

Vacuum bipolar  combina efectele masajului vacuumatic cu radiofrecventa, acest masaj ajutand la tonifiere, remodelare, reducerea in volum a tesutului adipos, combaterea celulitei.

Pret: 100 RON sedinta (30′)

Abonament 10 sedinte: 800 lei

vacuum

Masaj de remodelare cu kitul de lux Gerovital Equilibrum
 (peeling corporal, activator remodelare corporala, gel termoactiv, crema anticelulitica)
Pret: 170 RON(60′)
 
Etape
1. Masaj cu crema gommage enzimatic
2. Masaj cu activator/fiola remodelare corporala
3. Masaj cu gel termoactiv
4. Masaj cu crema anticelulitica
 
 
Masaj remodelare cu instrumente de lemn
Efect intens de tonifiere, remodelare, reducere in volum a tesutului adipos, anticelulitic, lifting corporal.
Pret: 150 lei (50′)
Electrostimulare: 
Un tratament corporal sanatos, eficient si accesibil pentru slabire, remodelare si tonifiere intensiva.
Sedintele de masaj prin stimularea electrică a musculaturii consuma rapid caloriile, arde grasimile în exces si imbunatateste fermitate pielii.
Poti alege intre urmatoarele programe:
1. Relaxarea muschilor si indepartarea durerii musculare.
2. Intarirea bustului, a musculaturii picioarelor si a bratelor, tonifierea fesierilor.
3. Fermitatea muschilor si arderea grasimilor.
4. Masaj intens pentru slabire si indepartarea tesutului adipos.
Pret: 50 lei – (45′)