Remodelare corporala


Serviciile sunt destinate doar pentru doamne si domnisoare.

Women only!

Va oferim diverse proceduri de remodelare corporala, pe care le vom personaliza tinand cont de starea de sanatate, antecedente medicale, stadiul celulitei, precum si dimensiunea tesutului adipos.
Criolipoliza, lipolaser, radiofrecventa, cavitatie, presoterapie /drenaj limfatic cu aparat, impachetari calde si reci, masaj anticelulitic.

Cavitatia, denumita si liposuctia virtuala, reprezinta o alternativa nechirurgicala, nonvinvaziva si nedureroasa de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Concret, cavitatia determina dilatari si comprimari extrem de rapide ale celulelor grase si datorita acestor tensiuni mari se rupe membrana celulei, iar continutul ei (grasime, reziduri, colesterol, acizi grasi, toxine) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Prin urmare, celulele grase sunt distruse definitiv.

cavitatie
Radiofrecventa hexapolara este printre cele mai revolutionare tehnologii in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa conduc o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor.  Se foloseste cu succes in remodelare, fiind ideala si pentru persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, piele flasca in zona coatelor si genunchilor. Recomandata pentru intinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: aspect mat, piele flasca.

rf

Laserul este un tratament neinvaziv de ultima generatie, cu rezultate spectaculoase. Se aplica pe zonele cu probleme si reduce, fara durere, tesutul adipos. Laserul este format din diode care emit unde de lumina (650nm) si distrug celulele de grasime, rupand membranele existente intre ele.

laserburta

 

 

Impachetari cald/rece: combinatia castigatoare daca iti doresti sa scapi de celulita, sa slabesti si sa iti tonifiezi frumos corpul.

Este vorba de un tratament complex, ideal si pentru persoanele cu fragilitate capilara, varice, picioare umflate/obosite. Rezultatele pot sa apara inca de la prima impachetare, dar devin concludente dupa utilizarea consecventa si corecta a tratamentului, timp de 2 – 3 saptamani.

bodyWraps

Impachetari la termocuverta

Caldura degajată de termocuverta favorizeaza transpiratia, fiind eliminate toxinele din corp. Ajuta la scaderea in greutate si reducerea celulitei. Se folosesc geluri speciale pentru impachetare: termosudatie cu ceai verde, gel liporeducator cu cafeina, gel anticelulitic cu cafeina si scortisoara, gel anticelulitic cu alge marine, gel hidratant cu bambus.

termalblanket

Presoterapie/drenaj limfatic cu aparat format dintr-un costum care îmbracă picioarele și abdomenul, conectat la un aparat de reglare. Costumul de drenaj are în interior mici compartimente independente, care se umflă cu aer în timpul drenajului și presează alternativ diferite părți ale corpului, de la picioare spre partea superioară, în sensul de circulație al limfei. Drenajul limfatic este nedureros și relaxant. Este recomandat in caz de edem limfatic, picioare umflate si grele, combate celulita, ajuta la slabire, relaxeaza picioarele. Atentie: persoanele  care are au suferit operatii de mastectomii, histerectomii cu evidare ganglionara, precum si edemul postoperator pe orice zona a corpului nu au voie sa faca drenaj limfatic cu aparatul, ci doar masaj limfatic manual, de catre specialistii nostri.

drenaj-limfatic

Vacuum bipolar  combina efectele masajului vacuumatic cu radiofrecventa, acest masaj ajutand la tonifiere, remodelare, combaterea celulitei.

vacuum