Masaj


Serviciile sunt destinate doar pentru doamne si domnisoare.

Women only!

Masaj de recuperare

Masajul de Corecție Bioenergetică, metoda profesorului Serghei Matveev, reprezintă un sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenţa acestei metode este în abordarea holistică, adică în acelaşi timp a corpului şi stării psiho-spirituale (Corp, Minte și Spirit).

Cum este aplicată Corecția Bioenergetică?

În general, acţiunea se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic, punctual şi masaj fără contact. Adițional, se fac și tehnici de stretching. Masajul vizeaza atat corpul fizic, dar acţionează si la nivelul energetic şi mental.

Pret:

120 lei / 60 minute

Masajul de eliberarea tensiunii interioare

Metoda profesorului S.P.Matveev presupune tehnici de masaj pentru eliminarea consecintelor factorilor psihotraumatici, eliberare de stres, reechilibrare, restabilirea calmului si linistii interioare.

Pret:

120 lei / 60 minute

Masajul terapeutic personalizat presupune combinatia celor mai bune elemente din toate tipurile de masaj terapeutic practicate in centrul nostru, pentru a obtine cele mai bune efecte in recuperare. Se vor folosi, in functie de caz, tehnici de corectie bioenergetica, masaj terapeutic, masaj japonez, masaj de drenaj limfatic manual, stretching, presopunctura, gimnastica medicala, masaj cu saculeti din plante medicinale. 
Durata terapiei personalizate difera in functie de problema de sanatate, intre 60 minute si 120 minute.

Pret intre 120 lei / 60 minute  si 200 lei / 120 minute.

Masaj terapeutic face parte din procesul de recuperare si ajuta in cazuri de: coxartroza, spondiloza, gonartroza, contracturi musculare, cifoza, intinderi musculare, hernie de disc, dureri articulare, dureri de spate, afectiuni ortopedico-traumatice ale aparatului locomotor si in boli ale muschilor, afectiuni neurologice, afectiuni reumatismale.

Pret:

50 lei / 30  minute

100 lei / 60 minute

Masajul japonez (Yumeiho) presupune o combinatie de mai multe tehnici: masaj terapeutic, presopunctura, gimnastica medicala, stretching. Acest masaj se practica imbracat in haine lejere, pe saltea, fiind o parte importanta in procesul de recuperare, dureri de spate, hernii de disc, reda echilibrul postural, dureri reumatismale etc.

Pret:

120 lei / 60 minute

Masajul manual de drenaj limfatic 

Drenajul limfatic manual este un tratament blând, lent pentru a stimula circulația fluidului limfatic din corp. Acest lucru ajută la accelerarea eliminării deșeurilor și toxinelor din organism și întărirea sistemului imunitar. Masajul limfatic îmbunătățește circulatia sanguină, crește rata metabolismului și consolidează sistemul imunitar.

Se recomanda: dupa operatia de mastectomie pentru combaterea edemului limfatic la bra, dupa operatia de histerectomie pentru combaterea edemului limfatic la picior, dupa orice fel de operatie pentru reducerea edemului postoperator, in caz de oboseala cronica, depresie si anxietate, ajuta la slabirea actionand asupra acumularilor de grasime si a celulitee, ajuta in caz de raceala, amigdalita, sinuzita, ajuta in caz de afectiuni reumatismale

Pret:

100 lei / 60 minute.

150 lei / 90 minute.

Masajul osteopat pentru lifting facial reprezinta o suita de tehnici de presopunctura, stretching si masaj asupra muschilor fetei. In decursul anilor muschii fetei de scurteaza, se atrofiaza, apare ptoza faciala si urmele imbatranirii. Aceasta tehnica de masaj actioneaza asupra celor mai importanti muschi cu efect imediat de intindere a fetei si efect de imbunatatire a ridurilor.

Pret:

100 lei – 60 minute

Masaj cu uleiuri calde obtinute din lumanari
Rasfat pentru simturi si suflet! O experienta unica, parfumata, extrem de placuta si relaxanta pentru corp si minte, hranitoare pentru piele, ideala in caz de oboseala fizica, stres, dureri si contracturi musculare.
Parfum irezistibil de lavanda, trandafiri, citrice, ylang-ylang, sau cafea.
Pret: 
100 lei – 60 minute

Masajul cu saculeti calzi, aromatici din plante medicinale provine din medicina traditionala tailandeza si induce o stare de relaxare profunda. Imbina perfect efectele masajului de relaxare cu proprietatile fitoterapeutice ale plantelor. Combate încordarea, stresul accentuat şi oboseala, tonifiază pielea, efect de reîntinerire, stimulează circulaţia periferică, terminaţiile nervoase, circulaţia sanguină curăţând vasele de sânge, hrăneşte pielea, atenuează durerile reumatice. Indicat pentru persoanele foarte stresate, in caz de oboseala accentuata, cefalee, insomnie, dureri si crampe musculare.

Pret:

120 lei / 60 minute

Masajul cu roci vulcanice incalzite este o veche terapie holistica de echilibrare energetica si de reducere a durerii, care isi are originile in India. Reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii. Indicat in caz de dureri musculare, tulburari ale circulatiei periferice, dureri articulare si reumatice, stres si oboseala accentuate, insomnie.

Pret:

100 lei / 60 minute

Reflexologia picioarelor in stil Thai

Pret:

80 lei / 50 minute

Masaj terapeutic

Masaj cu pietre

Presopunctura