Pot scapa definitiv de vergeturi?


laserburta15826338_1300819356655513_9152348894145197289_ncriolaserpicioare

Zilele trecute mi-a scris o mamica, necajita de urmele pe care sarcina le-a lasat corpului, adica „inesteticele vergeturi”, hotarata fiind sa scape cat mai rapid de ele.

Dragi prietene, multe femei ar da orice din lumea asta sa aiba acele semne de sarcina. Bucurati-va de minunea pe care o traiti, savurati din plin momentele magice alaturi de copiii vostri! Vergeturile nu trebuie sa va umbreasca bucuria de a fi parinte, ci trebuie sa fie un  semn de implinire sufleteasca.

Nu vreau sa va dau sperante desarte, dar de vergeturi nu veti scapa niciodata definitiv. Ele sunt o ruptura a pielii si pot fi doar estompate, mai ales daca sunt recente, adica de culoare inchisa.

Vergeturile apar de asemenea la copii si adolescenti in perioade de crestere rapida, dar si la adultii care au fluctuatii importante in greutatea corporala intr-un timp scurt.

Noi folosim la salon pentru reducerea vergeturilor lipolaserul, care reface structura de colagen si elastina a pielii, radiofrecventa hexapolara, care prin incalzirea tesutului stimuleaza producerea de colagen si elastina, dar si criolipoliza, care tonifiaza tesutul flasc. Sa nu aveti insa asteptari spectaculoase de la nici o crema sau aparat, pentru ca odata aparute, nu mai pot disparea definitiv, doar se vor netezi si estompa.

Sa aveti o zi frumoasa, plina de bucurii!

Diana Purdea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *